Snelheid

SnelheidZoveel voor jouw bezoekers als voor zoekmachines is het belangrijk dat jouw webites snel geladen kunnen worden. De snelheid is bijvoorbeeld van invloed op je SEO score en op de conversie op je website. Daarom is de snelheid van jouw website ook van belang voor ons. Hoewel we geen controle hebben over de code van de website, doen we wel wat we kunnen om er ook voor te zorgen dat de servers wel altijd snel kunnen reageren. Zo houden we de Google norm aan voor sneller dan 200ms voor de reactiesnelheid van servers.

Onze VPS Servers draaien op SSD storage, dit is een enorme boost ten opzichte van de traditionele “spinning” harde schijven. Hierdoor worden websites en de onderliggende databases aanzienlijk sneller geladen.

Mocht de snelheid van je website structureel te laag zijn, dan kijken we mee wat we kunnen doen om dit te verbeteren. Dienen we extra servers in te schakelen om de belasting te verdelen of wellicht een caching server in te richten om te zorgen dat content sneller wordt gecached.

Wil jij ook een snelle hosting oplossing voor jouw websites?