Over Ons

Solutions4Web helpt ontwikkelaars en ondernemers met de veilige webhosting van hun website en overige webapplicaties in te richten. Solutions4Web gelooft namelijk dat een open en transparant internet, waar de privacy van iedereen gewaarborgd is, begint met websites en servers die veilig zijn ingericht. Daarom is de missie van Solutions4Web om voor veilige systemen op het internet te verzorgen waar websites op een veilige manier kunnen worden aangeboden, altijd beschikbaar zijn en kunnen worden uitgebreid wanneer de bezoekers toenemen. Met bijna 15 jaar ervaring in webhosting en beveiligde computersystemen haalt Solutions4Web de zorgen weg bij jou als ontwikkelaar en bij jouw klanten.

Beveiliging

Om te zorgen dat de webapplicatie of website veilig kan draaien, is het belangrijk dat de webserver waarop deze komt te draaien veilig is ingericht. Bij Solutions4Web hebben we ervaring met het veilig inrichten van servers. Zo zijn onze servers standaard uitgerust met verschillende beveiligingstools. Ook voeren we regelmatig beveiligings scans uit op de servers die wij beheren, hierdoor kan snel actie worden ondernomen wanneer er een beveiligingsrisico wordt gedetecteerd.

1423187976_38-256Beschikbaarheid

Servers en webapplicaties of websites die Solutions4Web beheert worden 24/7 gemonitored. Hierdoor weten we zeker dat de webapplicatie of website daadwerkelijk beschikbaar is. Ook worden houden we kritische onderdelen van de server in de gaten met onze monitoring zodat we tijdig kunnen ingrijpen zodra hier iets mis gaat. Met onze cluster oplossingen achter het S4W loadbalance cluster blijft de website ook maximaal beschikbaar bij onderhoud of verstoringen.

Schaalbaarheid.

Natuurlijk hopen we dat jouw nieuwe webapplicatie of website een succes wordt en snel veel meer bezoekers krijgt. Hierdoor kan het zijn dat er extra capaciteit nodig is om al deze bezoekers aan te kunnen. Bij Solutions4Web ontwerpen we oplossingen welke eenvoudig kunnen worden uitgebreid met extra capaciteit, of het nu gaat om zwaardere of extra servers.

 

Privacy

Zoals aangegeven vinden we de privacy van internetgebruikers belangrijk. Daarom maken we gebruik van Open Source software. We streven ernaar om alle verbingingen maximaal te versleutelen. Ook draaien onze servers in Europese datacenters bij betrouwbare partners. We zoeken constant naar mogelijkheden om deze privacy nog verder te garanderen en onze klanten van zoveel mogelijk middelen te voorzien hetzelfde te doen.