Secure Shared Hosting

Heb een website en wil je graag dat deze

  • Op servers komt te draaien die veilig zijn ingericht?
  • Altijd beschikbaar is?
  • Makkelijk kan worden opgeschaald als je site drukker bezocht wordt?

Bij Secure Shared Hosting komt je website met maximaal 9 andere websites te draaien op een gedeelde “Managed Secure HA Dedicated Cluster“. Hierdoor kun je er op vertrouwen dat de servers waar jouw website op komt te draaien veilig zijn ingericht. Zo worden er bijvoorbeeld dezelfde beveiligingsmaatregelen getroffen als voor Virtuele Prive Servers zoals bijvoorbeeld Updates, Anti-Virus & Beveiligingscans.
Ook is deze oplossing ingericht om altijd beschikbaar te zijn. Doordat je website maar met maximaal 10 websites tegelijkertijd op deze oplossing draait kun je erop vertrouwen dat deze ook goed blijft presteren. Bij je website krijg je één MySQL database zodat jouw website hierin data kan opslaan.

Om te garanderen dat je website beschikbaar en snel genoeg is, wordt je website ook in onze monitoring opgenomen. Hierbij houden we in de gaten of je website inderdaad beschikbaar is en of deze snel genoeg reageert. Zelf kun je ook inloggen op onze monitoring server om te controleren hoeveel procent van de tijd jouw website beschikbaar is. Is je website niet 100% van de tijd beschikbaar, dan krijg je het percentage dat je website niet beschikbaar is aan korting op je eerstvolgende factuur.

De veilige webhosting oplossing van Solutions4Web is geschikt voor vrijwel alle standaard websites, of het nu enkel in HTML geschreven is of in PHP. Heb je daarom een website zonder specifieke eisen, dan is de Veilige Webhosting van Solutions4Web de oplossing.
Mocht je wat meer specifieke eisen hebben aan de webhosting voor jouw website, kijk dan eens naar “Managed Secure VPS” of de “Managed Secure HA Dedicated Cluster“. Ben je ontwikkelaar? Kijk dan eens naar het “Managed Secure HA Developer Cluster“.

Wil je graag jouw website hosten op onze Secure Shared Webhosting oplossing?