Managed Secure OwnCloud Server

OwnCloud is meer dan een Open Source alternatief voor Dropbox, Office365. Naast dat OwnCloud je in staat stelt eenvoudig jouw bestanden te synchroniseren met al je apparaten, biedt het ook de mogelijkheid om je agenda’s & taken en contactpersonen te synchroniseren met je eigen server. Deze synchronisatie vind allemaal plaats over beveiligde verbindingen en ook op de server wordt deze versleuteld opgeslagen. OwnCloud biedt je ook de mogelijkheid om via de webinterface eenvoudig je Agenda’s & Taken en Contactpersonen beheren. Daarnaast richten we OwnCloud zo in dat deze ook samenwerkt virusscanner welke in onze standaard installatie zit. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw data veilig is.
Mocht je bestanden, agenda’s & taken of contactpersonen met anderen willen delen dan kan dit met OwnCloud. OwnCloud biedt hier zelfs verschillende mogelijkheden voor om dit eenvoudig te kunnen instellen. Ook biedt OwnCloud de mogelijkheid om bestanden slechts voor een beperkte tijd te delen of deze met een wachtwoord te beveiligen.

OwnCloud in combinatie met e-mail

Wanneer je jouw email ook bij Solutions4Web hebt draaien, kun je zelfs eenvoudig de in jouw OwnCloud aanwezige agenda’s, taken en contactpersonen koppen aan de Solutions4Webmail.  Dit stelt je in staat gemakkelijk afspraken te mailen en emails om te zetten naar een afspraak of taak. Zo helpt OwnCloud je productiever te worden, zonder dat dit ten koste gaat van jouw privacy of die van jouw klanten of partners.