Managed Secure HA Web Developer Cluster

Wanneer je verschillende websites hebt ontwikkeld en deze allemaal wil voorzien van hosting die veilig is ingericht, een hoge beschikbaarheid heeft en schaalbaar is zonder jouw klanten met de kosten van een dedicated oplossing te confronteren, dan is een Managed Secure HA Developer Cluster de beste oplossing. Hierbij wordt er een Managed Secure HA Dedicated Cluster voor je opgezet waar je tot 10 verschillende websites(virtual hosts) op kunt laten configureren met allemaal een eigen database. Vanzelfsprekend zijn hierbij de basislaag(configuratie agent, systeemupdates, antivirus, systeem firewall, monitoring en intrusie detectie & preventie) ingericht plus de noodzakelijke onderdelen voor een correct werkend cluster.
Deze oplossing wordt functioneel ingericht met Apache en MySQL, waardoor deze standaard al geschikt is voor vrijwel alle PHP Frameworks, CMS-en en overige applicaties. Mocht je echter toch aanvullende zaken(zoals libraries, modules etc) nodig hebben, dan kan dit voor je worden geregeld. Ook hebben we verschillende virtual host templates voor verschillende Frameworks en CMS-en. Hierdoor zijn deze sneller en veiliger in te richten. Op het Managed Secure HA Web Developer Cluster wordt ook de git client geïnstalleerd. Hierdoor is het nog makkelijker om hiermee websites eenvoudig te installeren en vervolgens te updaten.
Werk je met meerdere ontwikkelaars? Geen probleem bij een Developer Cluster kun je tot 10 individuele ontwikkelaar accounts opgeven en per ontwikkelaar aan welke website(s) zij mogen werken. Deze ontwikkelaars kunnen vervolgens middels een wachtwoord of hun publieke SSH key inloggen. Mocht een ontwikkelaar ergens tegenaan lopen dan staan wij natuurlijk klaar om te ondersteunen.