Managed Secure HA Dedicated Cluster

Indien naast de veiligheid ook de beschikbaarheid en schaalbaarheid van jouw website cruciaal zijn, dan is er het “Managed Secure HA Cluster”. Deze oplossing bestaat standaard uit 2 keer een Managed Secure VPS, welke ieder in een ander datacenter staan. Vervolgens worden deze ontsloten via het S4W Loadbalance Cluster. Wanneer een bezoeker naar bijvoorbeeld een website op het cluster wilt gaan. Dan zal het verzoek hier toe in eerste instantie bij het S4W LoadBalance Cluster aankomen. Deze kijkt vervolgens welke servers beschikbaar zijn en stuurt de bezoeker door naar 1 van de beschikbare servers. Doordat zowel onze LoadBalancers als jouw cluster dubbel zijn uitgevoerd is de kans dat je website niet beschikbaar zal zijn tot het absolute minimum beperkt.
Ook zijn de Managed Secure VPS servers in het Managed Secure HA cluster uitgebreid met een cluster configuratie. Hierbij kunnen zowel bestanden als databases op een veilige manier op verschillende servers up2date worden gehouden. Op basis van de door jouw gevraagde functionaliteit wordt bepaald welke data wordt gesynchroniseerd over de verschillende VPS-en.
100 % Beschikbaarheids Garantie
Op de Managed Secure HA Clusters zit een 100% beschikbaarheids garantie. Dit houdt in dat wanneer je website niet beschikbaar is, je het percentage dat je website niet beschikbaar is als korting krijgt op je eerstvolgende factuur. Verstoringen in je website zelf worden hier niet in meegerekend.