Domeinregistratie

Bijna alles begint met een domeinnaam, of het nu de naam van je website is of het gedeelte van je email adres achter het @-tje. Het registreren van een domein is stap 1, vervolgens is het belangrijk dat er ook goed beheer wordt uitgevoerd op de domeinnaam. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld het instellen waar jouw website draait, tot waar email voor jouw dient te worden bezorgd.
Solutions4Web doet niet alleen de domein registratie, maar neemt indien gewenst ook het gehele DNS beheer uit handen. Met name wanneer je meerdere diensten bij ons afneemt kunnen wij je technisch volledig ontzorgen.

Privacy optie

Normaliter worden domeinnamen op naam van de klant geregistreerd. Deze gegevens komen vervolgens in een publiek opvraagbaar register. Indien je liever niet hebt dat jouw persoonlijke gegevens in dit register worden opgenomen, biedt Solutions4Web een privacy optie. Hierbij wordt het domein op naam van Solutions4Web geregistreerd. Vervolgens maken we een specifiek email adres aan waarop mensen toch contact met je op kunnen nemen zonder tussenkomst van Solutions4Web. Zo kun je toch een domein registreren en blijft je privacy gewaarborgd.

Wil jij ook een domein registreren?