Beveiligingscertificaat

Om ervoor te zorgen dat je website of webapplicatie veilig wordt aangeboden aan de bezoekers of gebruikers heb je een beveiligingscertificaat nodig. Dit certificaat dient dan vervolgens aan je website of webapplicatie configuratie op de webserver worden gekoppeld. Vanaf dat moment is je website of webapplicatie ook over https beschikbaar. In al onze oplossingen kunnen wij het gebruik van https ook eenvoudig afdwingen indien je dit wilt.

Het hebben van een beveiligingscertificaat op je website of webapplicatie is belangrijk om verschillende redenen. Zo wordt het verkeer van en naar je website of webapplicatie versleuteld waardoor persoonlijke gegevens welke worden getoond of verstuurd via invulvelden niet meer eenvoudig uit te lezen zijn door derden. Ook wordt het sinds eind 2014 beloond door Google, door het hebben van een beveiligingscertificaat komt je website namelijk hoger terug in de zoekresultaten.

Wij kunnen je hierin technisch ontzorgen en de aanvraag helemaal voor je regelen. Wij zorgen dat je certificaat standaard wordt voorzien van een 2048 bits sleutel en je CSR al met SHA256 wordt gehashed. Hierdoor voldoet het aan alle beveiligingsnormen welke op dit moment gangbaar zijn voor beveiligingscertificaten.

Mocht je meer informatie willen over hoe wij je kunnen ontzorgen met een beveiligingscertificaat, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

 


Leave a Reply